Hoppa till innehåll

Avslutade projekt

Här visar vi några av de byggprojekt som är klara men som ändå kan vara av intresse att ta del av. Klicka på respektive projekt för att läsa mer!

Blåsut förskola

Förskolan har renoverats.

Cykelgarage

Vi vill förbättra invånarnas möjligheter till miljövänligare resande. Därför har vi byggt två stycken låsta cykelgarage vid tågstationerna i centrum och Öxnered. Läs mer här!

Fiberutbyggnaden

Fiberläggningen i kommunen är en av de största satsningarna i infrastrukturen som gjorts. Detta i syfte att göra Vänersborgs kommun attraktiv att bo i. Läs mer här!

Gågatan

Gatuenheten har uppdaterat vår fina gågata så den ska upplevas ännu ljusare och trevligare! Vi har bland annat klätt in stenlådorna på gågatan med trä. En av sarkofagerna vid gågatekrysser förses med en liten fontän. Besök vår fina gågata för att se efter själv!

Konstgräs på Hallevi IP

Grusplanen på Hallevi IP har belagts med konstgräs. Även en mindre fotbollsplan avsedd för allmänheten har belagts med konstgräs.

Laddstolpar Öxnered

Nu har vi även installerat publika laddstolpar vid Öxnereds tågstation. Laddplatserna är placerade på 7-dygnsparkeringen, närmast spåren. Läs mer här!

Restaurangen Folkets Hus

Fastighetsenheten har renoverat köket på Folkets Hus. Ett nytt fräscht kök med morderna köksmaskier stod färdigt i slutet av sommaren 2018. Ett nytt kök skapar möjligheter för Folkets Hus att servera mat och hålla i aktiviteter. Läs mer om Folkets Hus och deras aktiviteter på deras Facebook-sida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se