Hoppa till innehåll

Publicerad 2016-10-31

Invigning av utebelysning på Torpa 2 november

Nu inviger vi satsningen på trygghetsbelysning på Torpa. Välkommen på tipspromenad, fotbollsutmaning, fika och titta på den beslysning som satts upp i området! Kommunen finns på plats onsdag 2 november kl 17-19 på tre olika platser på området.

Ett sätt att öka tryggheten i utemiljön är att arbeta med belysningen. Därför har kommunen satsat på att förbättra ljusmiljön i Torpa genom ett antal olika projekt såsom att ljussätta miljön runt gång- och cykelbanor, utbyte av befintliga lampor för vitare ljus, mer belysning på fotbollsplanen vid Flanaden och på lekredskapen på Sirius.

Nu inivgs den nya belysningen med festligheter för invånarna onsdag 2 november kl 17-19 på flera platser i området:

  • Kl 17:00 inviger Benny Augustsson som är ordförande i samhällsbyggnadsnämnden trygghetsbelysningen på gångbanan mellan Siriusområdet och Mariedalskolan.
  • Kl 17-19 vid fotbollsplanen på Flanaden kan du delta i en fotbollsutmaning och vinna priser!
  • Kl 17-19 på Sirius och vid fotbollsplanen på Flanaden kan du gå en tipspromenad och vinna olika vinster, ta en fika, prata trafiksäkerhet med kommunens trafikingenjörer eller testa en elcykel. Och framförallt, titta på den nya belysningen som satts upp här och var i området.

KONTAKT

Planeringsingenjör
Marina Karlsson

E-post
marina.karlsson@vanersborg.se

Telefon:
0521-72 12 32

Kommunikatör
Vivian Komstadius

E-post
vivian.komstadius@vanersborg.se

Telefon:
0521-72 24 03