Hoppa till innehåll

Publicerad 2018-03-12

Vill du bygga i ett nytt bostadsområde i Vänersborgs kommun?

Bostadsområdet Holmängs Hage är beläget på Holmängen, precis där innerstaden möter landet och med läget som största fördel. Centrumnära med gångavstånd till stadens utbud och ändå med naturen utanför dörren.

Under "Mer information" till höger hittar du en inbjudan till samverkan. Med denna vill Vänersborg kommun undersöka intresset för att bebygga det sista kvarteret inom första etappen av det nya bostadsområdet.

Vad skulle ni byggherrar med erfarenhet av liknande bostadsprojekt vilja erbjuda Vänersborg inom detta unika och nyetablerade bostadsområde? Hur vill ni lyfta fram detta områdets exklusiva kvaliteter som ett läge mitt i staden men ändå på landet, med goda pendlingsmöjligheter, men kanske framförallt dess närhet till Vänern och den fantastiska omgivande naturen?

Här finns alla möjligheter till ett framgångsrikt byggande! Missa inte chansen att lämna in er intresseanmälan/anbud till Vänersborg kommun enligt anvisningar i inbjudan senast 2018-04-07.

Om intresse finns att besöka platsen rekommenderas kontakt med Vänersborgs kommun för en tidsbokning. Kontakta Ann-Sofi Sundqvist på telefonnummer 0521-72 23 94 eller skicka epost till ann-sofi.sundqvist@vanersborg.se.

KONTAKT

Mark- och exploateringsingenjör
Ann-Sofi Sundqvist

Telefon:
0521-72 23 94

E-post:
ann-sofi.sundqvist@vanersborg.se

INBJUDAN