Hoppa till innehåll

SMS-avisering

Vänersborgs kommun använder en sms-tjänst för att informera om
planerade och oplanerade vattenavstängningar. Systemet skickar automatiskt  ett sms till din mobiltelefon.

SMS-tjänst för driftinformation.

Vänersborgs Kretslopp & Vatten har hög driftsäkerhet på sina tjänster, men någon enstaka gång händer det att det blir uppehåll i leveransen, antingen för att vi behöver göra underhåll eller för att något går på tok.

Vi har investerat i en sms-tjänst som vi kommer att använda vid driftstörningar, t.ex. vid akuta vattenläckor, påminna om tidigare aviserade vattenavstängningar vid VA-underhåll eller när trädgårdstunnornas säsong börjar på våren.

Hur har vi fått ditt nummer?

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och är vår kund samt har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress - så kommer du alltså automatiskt få våra SMS-aviseringar.

SMS-aviseringarna kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Registera ytterligare telefonnummer

Även om du har skyddat nummer, oregistrerat kontaktkort eller om du äger ett fritidshus i kommunen, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att registrera ditt mobilnummer i modulen ovan.

SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos t.ex. äldre anhöriga eller obemannade anläggningar.

KONTAKT

Vänersborgs Kretslopp & Vatten
Administrationen

Lee Wiman
Enhetschef
Tel. 0521 - 72 24 73
E-post: lee.wiman@vanersborg.se

Alexandra Lundgren
Ekonomisekreterare
Tel: 0521- 72 12 54
E-post: alexandra.lundgren@vanersborg.se