Publicerad 2017-03-14

Earth hour - tillsammans för klimatet 25 mars

Vänersborgs kommun bjuder in dig att delta i Earth hour i klimatsmart gemenskap! Vi släcker ner under en timma i världens största miljömanifestation lördag 25 mars. Vi bjuder på inspiration, dans, musik och show, allt i ljusets tecken. Kom till Plantaget, känn den magiska stämningen och bli inspirerad till mer klimatsmarta vanor!

Programmets hållpunkter

Kl 19:30 Ta del av upptåg, tal och information om klimatet Kl 20:30 Earth hour inleds, gatljuset släcks, inte bara i Vänersborg utan i stora delar av världen. Upplev magisk ljusshow, ljuv musik och lysande dans - i gemenskap, för klimatet! Kl 21:30 Manifestationen avslutas

Eldfågel

Eldfågel bidrar med en eldshow under Earth hour. Foto: Peter Gustafsson/Eldfågel

Få upplevelser är så magiska och stämningsfulla som en riktigt glimrande eldshow. På Earth hour landar duon Eldfågel i Vänersborg med en vacker och intensiv föreställning där välkoreograferad elddans möter teknisk skicklighet i sagoatmosfär. Välkomna till en värld av eldslukning, brinnande klot, eldsolfjädrar, eldstavar och virvlande gnistor!

Läs mer om manifestationen på Världsnaturfondens hemsida:www.wwf.se/earthhourlänk till annan webbplats