Publicerad 2016-06-13

Vänersborgs senaste tillskott på företagshimlen invigt

Kommunalråden Marie Dahlin, Gunnar Lidell och Bo Carlsson deltog tillsammans med bland andra kommundirektör Ove Thörnkvist vid modeföretaget Varners invigning av sin nya lagerverksamhet på Trestads center.

Det nya helautomatiserade lagret kommer att ha ett hundratal anställda om något år.

– Vi är glada för etableringen som innebär arbetstillfällen både i detta och i andra företag i området, och jag vill tacka alla som gjort den här etableringen möjlig, kommenterar kommunalråd Marie Dahlin.

Varner är ett av många företag som insett fördelarna med att befinna sig i den logistiska knutpunkt som Trestads center är, utmed riksväg 44 och nära såväl E45 som E6. Andra som är på gång att etablera sig i området är Centralen, AB No 1 och Fastighetsaktiebolaget Tornstaden.

Vänersborgs kommun arbetar för att vara bästa möjliga samarbetspartner för företag som finns, eller vill etablera sig i vårt område. Därför är det viktigt att företagen också uppfattar oss så.

– Vänersborg är en professionell, proaktiv och samarbetsvillig kommun, konstaterar Anders Eriksson, vd för Varner Retail Logistics AB.

Telefon:

Näringslivskontoret