Publicerad 2016-12-19

Vår Facebooksida bäst i landet

Kommunens Facebook-sida

I dag är vår sida på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster den bästa av alla kommuners i hela Sverige.

Med 91 poäng av 100 möjliga toppar vi rankingen enligt analysverktyget Likealyzer.

Som vanligt är det våra följares stora engagmang som får mest beröm. vi tackar så hemskt mycket för det. Samtidigt får kommunen plus i kanten för att vi är duktiga på att svara på inlägg.

- Vi försöker ha en blandning av sånt som händer, samhällsinformation och att med bilder påminna om vilken vacker kommun vi lever. Det här sporrar oss att bli ännu bättre. Efter nyår planerar vi en del nyheter, så håll utkik, säger kommunens informationssekreterare Thomas Fridén.

MER information

Vänersborgs kommun på Facebook:

https://www.facebook.com/vanersborgskommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster