Publicerad 2017-08-28

Besök från Botswana

Just nu flaggar vi för Botswana vid Vänersborgs kommunhus. Det är en grupp från vårt partnerskap med kommunen Kasane i Chobe distriktet som är på besök fram till den 1 september.

Vi är ett team med 9 personer varav fem är från Botswana. Under nästa vecka kommer ytterligare tre personer från deras kommunledning hit.

I det här teamet jobbar vi med att undersöka hur strandområden i både Vänersborg och Kasane kan utvecklas och bli till större nytta både för dem som bor här men även för turismen. Vi har en referensgrupp med personer från näringslivet och föreningslivet i Vänersborg som vi ska träffa på tisdag för att presentera våra planer och diskutera dem. Om du känner att det skulla vara intressant för dig, kontakta oss gärna.

Läs mer om projektet på vår internationella sida http://www.vanersborg.se/kommun--politik/internationellt-arbete/projekt/hallbar-strandutveckling.htmllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster