Publicerad 2017-09-15

Dahlin berättar om Wargön i Stockholm

Vänersborgs kommunalråd Marie Dahlin är inbjuden att tala om Wargön Innovation på Business Arena i Stockholm torsdag den 21 september.

- En modig satsning, sa närings- och innovationsminister Mikael Damberg när han för några veckor sedan var med och tog första spadtaget till Wargön Innovations test- och demoanläggning.

Sedan dess har tydligen ryktet spridit sig om det blivande nationella centret för utveckling av hållbara material. Välrenommerade Business
Arena har bjudit in Marie Dahlin för att berätta mer.

- Jag kommer att framhålla att vi vill att fler svenska råvaror tas tillvara och blir till användbara produkter. Detsamma gäller återvinning av begagnade textilier. Att göra insatser för en bättre miljö, som dessutom bidrar till att skapa fler arbetstillfällen, är en högt prioriterad fråga för oss i Vänersborgs kommun, säger Marie Dahlin.

Business Arena Stockholm arrangerades för första gången i Stockholm år 2001. 2016 hade evenemanget över 6 500 besök, 178 medverkande
partners och ungefär 450 talare. Genom seminarier och pauser som är till för nätverkande hoppas Business Arena att eventet ska leda till
samhällsutveckling och nya affärer.

Södergatan 16 A