Publicerad 2017-12-01

Tagelgatan mest hållbar

Personalen på Tagelgatan 1.

Grattis till gruppboendet Tagelgatan 1, som vann utmärkelsen
Hållbart arbetsliv.

- Vi vill synliggöra det fantastiska arbete som görs och lyfta goda förebilder som arbetar för ett hållbart arbetsliv i Vänersborgs kommun, säger personalchef Anna Johannesson.

- Genom utmärkelsen sprider vi kunskap och inspiration vidare i organisationen vilket utvecklar vårt sätt att arbeta med ett hållbart arbetliv. Att ansöka är inte enbart betydelsefullt för att vinna priset, utan processen med ansökan stärker lagandan och skapar stolta
medarbetare.

Till finalen hade tre bidrag valts ut, förutom Tagelgatan var det också Biståndsenheten och representanter från Byggnads- och
Samhällsbyggnadsförvaltningen.

- Alla bidragen höll otroligt kvalitet och jag tycker att man kan se alla tre som vinnare, säger Anna.

Men juryn var tvungen att kora en vinnare och då föll valet på Tagelgatan med motiveringen:

De har tydligt visat effekterna av att skapa samhörighet och trygghet i gruppen, en rättvis och hållbar struktur vad gäller både schemat och rutiner samt fokuserat på att hitta medarbetarnas energi och drivkrafter. Med hårt arbete av medarbetarna och ett nära ledarskap har de lyckats höja arbetsglädjen och yrkesstoltheten.

Priset består av en kompetensutvecklingscheck på 30 000 kronor.

Södergatan 16 A