Publicerad 2018-03-12

Västtrafik seniorkort kostnadsfritt

Är du minst 75 år och folkbokförd i Vänersborgs kommun? Då erbjuder kommunen dig Västtrafik seniorkort kostnadsfritt!

Biljetten på kortet gäller dygnet runt inom Vänersborgs kommunzon på alla Västtrafiks linjer samt vid resor med Närtrafik. I kommunzonen ingår även Trollhättans tätort. Om du vill resa med Västtrafik till en annan kommun får du själv betala för den del av resan som är utanför kommunens zongräns. Biljetten gäller inte vid resor med färdtjänst.

Du som är senior 75+ i kommunen kommer att få brev med mer information. Du kan beställa ditt Västtrafik seniorkort på hemsidan eller med svarskort.

Det tar cirka två veckor från det att vi mottagit din beställning tills du får ditt kort, så tänk på att göra din beställning i god tid. När du beställer ett seniorkort godkänner du samtidigt att bli registrerad i Västtrafiks kundregister. Det är en förutsättning för att kunna ta del av erbjudandet, eftersom biljetten är personlig och ditt namn trycks på baksidan av kortet. En fördel med detta är att om du tappar bort ditt seniorkort kan du kontakta Västtrafiks kundservice, som med hjälp av dina uppgifter i kundregistret beställer ett nytt kort utan kostnad.

Har du frågor om seniorkort?

Läs mer på vasttrafik.se/omseniorkort eller kontakta Västtrafiks kundservice på telefon 0771–41 43 00. Beställ ditt kort på www.vasttrafik.se/bestallseniorkort eller med blanketten som skickas hem till dig.

Om avtalet skulle upphöra i framtiden skickas information till dig innan seniorkortet spärras.

Södergatan 16 A