Publicerad 2018-10-08

100% ren hårdträning – Vänersborgsutmaningen

Hur många benböjningar kan du göra på en minut? Utmana dig själv på en av gymanläggningarna som kommunen samarbetar med. Vinnaren belönas.

100% Ren Hårdträning Vänersborg är ett lokalt nätverk som arbetar långsiktigt för att förebygga användning av dopningspreparat på träningsanläggningar i kommunen. Vårt mål är att minska användandet av dopning här genom att skapa medvetenhet och öka kunskapen om förbjudna, prestationshöjande preparat.

Vänersborgs lokala nätverk för 100% Ren Hårdträning anordnar
gemensamt ”Vänersborgsutmaningen” på nätverkets gymanläggningar för att uppmärksamma problemet med dopning.

”Vänersborgsutmaningen” handlar om att utmana dig själv att
göra så många benböjningar du kan på en minut. Du är varmt välkommen att besöka 100% Ren Hårdträning Vänersborgs gymanläggningar för att tillsammans med oss ta ställning för ren träning och mot dopning!

Affisch 100% ren hårdträning - Vänersborgsutmaningen (, 12.4 MB)

Lokal kontaktperson
Caroline Näslund, drogförebyggande samordnare caroline.naslund@vanersborg.se