Hoppa till innehåll

Publicerad 2017-09-04

Föreläsning med Lasse Lindsjö om Att stödja barn och unga i deras utveckling

Lasse Lindsjö

Tid: 27 september klockan 18.00 
Plats: Birger Sjöberggymnasiets Aula

Innehåll: Att stödja barn och unga i deras utveckling
Föreläsningen handlar om barns utveckling och hur man som förälder/ vuxen kan hjälpa sitt barn att få en god utveckling.  Föreläsningen kommer att beröra områdena: sociala färdigheter,
impulskontroll, bemötande, förebygga ohälsa och främja hälsa.

Föreläsningen riktar sig till alla invånare i Vänersborgs kommun.

Biljett hämtas gratis vid Kommunhusets reception, max 4 stycken per person. Först till kvarn gäller, då det endast finns 338 platser.
Under hösten kommer Kommunhusets reception finnas på
Sundsgatan 16 (IFO:s gamla lokaler) på grund av ombyggnation.

Lasse Lindsjö är legitimerad psykolog med specialistkompetens i pedagogisk psykologi. Han har en lång erfarenhet som skolpsykolog
vid förskola och skola. Lasse har varit anställd vid Lunds Universitet och Malmö Högskola där han främst arbetat med pedagogutbildningar, bl.a. specialpedagog- och rektorsutbildning. Idag arbetar han med kompetensutveckling och andra utvecklingsuppdrag. Lasse är en omtyckt och flitigt anlitad föreläsare som på ett engagerande och enkelt sätt kan förklara svåra begrepp för en bred publik.

Kvällen börjar med att Elevhälsan ger en max 15 minuters information om deras verksamhet. Därefter kommer Lasse Lindsjö.

Föreläsningen ingår i en serie föreläsningar som kallas Psykisk hälsa - en livsresa. Vill du läsa mer om satsningen, så klicka på länken till höger under "Mer information". 

KONTAKT

Yvonne Midshult
Processledare
Elevhälsan/IFO
Tel: 0521-72 10 54
E-post:
yvonne.midshult@vanersborg.se

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg