Hoppa till innehåll

Publicerad 2017-02-06

Föreläsning med Cajsa Tengblad om psykisk (o) hälsa

Cajsa Tengblad

Tid: 1 mars 2017 klockan 18.00
Plats: Birger Sjöbergsgymnasiets Aula
Innehåll: "Tillsammans är det nya själv – att leva ett gott liv som förälder!"
En föreläsning utan filter om det härliga och ibland besvärliga livet som förälder. Vad är viktigt för mig som förälder? Vad vill jag skicka med mina barn på livsresan? Hur kan vi hjälpa våra barn och ungdomar till en sann självbild, ett gott själv-förtroende och en tillräckligt god självkänsla?
Må bra-kunskap och livsstrategier

Föreläsningen riktar sig till alla invånare i Vänersborgs kommun.

Biljett hämtas gratis vid Kommunhusets reception, max 4 stycken per person. Först till kvarn gäller, då det endast finns 338 platser.

Cajsa Tengblad är hälsopedagog, yrkesföreläsare, författare, entreprenör och dipl. coach. Cajsa brinner för att främja hälsa och förebygga psykisk ohälsa. Hon föreläser för ungdomar, personal och föräldrar i hela Sverige men även i Finland och Norge.
Cajsa har skrivit böckerna Självbild, 5 minuters paus, Prestationsprinsessan – min revolt mot duktigheten och Tillsammans är det nya själv – att leva ett gott liv som förälder.

Kvällen börjar med att Individ- och Familjeomsorgen ger en max 15 minuters information kring öppenvårdsverksamheten Plantaget. Därefter kommer Cajsa Tengblad att föreläsa.

Föreläsningen ingår i en serie föreläsningar som kallas Psykisk hälsa - en livsresa. Vill du läsa mer om satsningen, så klicka på länken till höger under "Mer information". 

KONTAKT

Marie Olander
Samordnare, Socialförvaltningen
Tel: 0521-72 21 84
E-post: 
marie.olander@vanersborg.se

Yvonne Midshult
Processledare
Elevhälsan/IFO
Tel: 0521-72 10 54
E-post:
yvonne.midshult@vanersborg.se

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

MER INFORMATION