Hoppa till innehåll

Publicerad 2016-03-17

Malin Nilsson tilldelas Idrottsledarstipendiet

Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att tilldela Idrottsledarstipendiet 2016 till Malin Nilsson, IBK Vänersborg.

Idrottsledarstipendiet delas ut till en framstående ledare eller organisatör som har främjat, stimulerat och uppmärksammats för att ha gjort betydelsefulla insatser för i drotten i Vänersborg.

Stipendiet inrättades av Kultur- och fritid 2016 och det är första gången som stipendiet delas ut. Idrottsledarstipendiet uppgår till 8000 kronor. Stipendiaten presenteras på Vänersborgsgalan och delas ut vid kommunens nationaldagsfirande.

Marika Isetorp (MP), ordförande i Kultur och fritidsnämnden är vädligt glad och nöjd över nämndens beslut.
- Med det nya inrättade stipendiet känns det verkligen som en nystart. Det är en fantastisk möjlighet att uppmärksamma våra duktiga ledare och organisatörer i föreningar på ett tydligt och roligt sätt. Att stipendiet både kommer uppmärksammas på Vänersborgsgalan och delas ut på Nationaldagsfirandet är gör det till en självklar del i vår verksamhet.

Motivering till stipendiet

Malin Nilsson är en fantastisk inspiratör både på och utanför
planen där hon ser till att alla känner sig delaktiga. Resultat är inte alltid det viktigaste och uttrycker ”laget före jaget” som sitt motto. Hon lyfter alltid fram individens positiva egenskaper även vid sidan av planen.
Malin har ständigt ambitionen att utveckla verksamheten och kommer alltid med spännande och kreativa idéer.

Malin Nilsson, får Idrottsledarstipendiet 2016