Hoppa till innehåll

Publicerad 2016-04-04

New Wines sommarkonferens 29 juni - 3 juli 2016

Arena Vänersborg görs om till gudstjänstlokal. Det är fjärde året nu som New Wine Sverige har sin sommarkonferens i Arenan.

Under fem dagar samlas flera tusen för undervisning, lovsång och gemenskap.

Årets tema är ”För den här världens skull". Vi tror att 2016 är ett år då Gud sänder ut sin församling för att göra skillnad i människors liv och i vårt samhälle.

Ett 40-tal seminarier har man att välja på under dessa dagar. På kvällarna och söndagsförmiddag är mötena öppna för alla med mycket lovsång och inspirerande undervisning.

Christy Wimber från Yorba Linda Vineyard Church, USA, som var en av huvudtalarna 2015, är tillbaka även i år. Hon har bl a tränat och utvecklat lovsångstjänsten världen över.

Alan Scott kommer från Nordirland och är pastor och ledare i Causeway Caust Vineyard Church. Alan är en visionär ledare, en begåvad kommunikatör och en profetisk röst. Alan brinner för att resa upp betrodda bärare av Guds rike som förändrar kulturen vi lever i.

Förutom vuxenkonferens är det samtidigt barn- och ungdomskonferens. Där flera hundra barn och ungdomar samlas.

Det finns också tid för alla dessa människor, som kommer från hela Sverige, att kunna njuta av Vänersborg och dess omgivningar.

Välkommen till Arenan och New Wines sommarkonferens