Hoppa till innehåll

Publicerad 2016-08-18

Fullbokat i Arenan våren 2017

Redan nu, ett år innan är Arena Vänersborg fullbokad inför våren 2017, meddelar en mycket nöjd chef för Arena och Fritid Peter Nilson.

Bilda Arena Vänersborg

Den stora nyheten är Europa Hippo camp som preliminärt kommer att arrangeras i juni. Här byggs en fjärdedel av Arenans golv om till en ridmanage med sand och sågspån för hästtävlingar typ Scandinavium. Resten av Arenan och området utanför blir camp med utställningar mm. Detta är ett arrangemang där flera ridklubbar är involverade från närområdet och där flickor dominerar, vilket är glädjande säger Peter Nilson.

Kontinuiteten med återkommande bokningar är viktiga. Bomässan arrangeras för åttonde gången, New wine för fjärde och Vänersborgsgalan för tredje året i rad. När det gäller galan som är bokat till lördag den 6 maj 2017 (ändrat datum) så är deltagarantalet maxat
till 650 biljetter, så först till kvarn gäller. Utöver dessa arrangemang kommer två loppisar, Vårcupen i gymnastik samt skolavslutningar för låg- och mellanstadiet och studenten att genomföras.

Lägg därtill IFK Vänersborgs stora satsning i bandy med världens bästa bandyspelare Sergej Lomanov Jr och ytterligare två ryska spelare så blir den åttonde kommande säsongen i Arena Vänersborg, troligtvis den bästa hittills när det gäller utbud och besöksantal avslutar Peter Nilson.