Hoppa till innehåll

Publicerad 2018-03-12

Inspirerande föreläsning med Kristin Kaspersen

Onsdag 14 mars kl. 18.30 håller Kristin Kaspersen sin föreläsning "Good for you" om träning, kost och levnadssätt.

Kristin är känd som programledare på TV, entreprenör och författare.

Igår släpptes biljetterna till årets stor inspirationsföreläsning den 14 mars kl.18:30 på Quality Hotel i Vänersborg.  Föreläsare är programledaren och författaren Kristin Kaspersen. Så sent som förrförra måndagen var hon programledare för Idrottsgalan. Hon kommer att prata om sitt liv och hur hon har lärt sig att välja rätt tankar, hur hon hanterar utmaningar och hur hon har hittat den träning, kost och levnadssätt som hon mår bäst av.

Biljetterna kostar 100:-/st. Det är begränsat antal biljetter så först till kvarn gäller. Biljetterna säljs på Friskis & Svettis, STC och Nordic Wellness Vänerparken från tisdag den 30 januari. Föreläsningen är ett samarbete mellan Vänersborgs kommuns arbete för ren träning och mot dopning 100% Ren Hårdträning, SISU Idrottsutbildarna, Vårruset, Blixhälsan, IFQ och Quality Hotel i Vänersborg.

För mer information om föreläsningen kontakta Sara Gunnarsson Forsberg, drogförebyggande samordnare Vänersborgs kommun telefon 0521-72 17 25 eller e-post: sara.gunnarsson@vanersborg.se.

Varmt välkommen till Quality Hotel den 14 mars!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se