Hoppa till innehåll

Publicerad 2016-06-16

Högtryck för ansökningar till Polstjärnekursen!

Anmälan 2016

Efter ännu en lyckad rekrytering till tävlingen (stort tack till alla sökande!) är turen kommen till kursdeltagarna. Under sommaren har vi fullt fokus på alla er som vill söka just kursen.

Kanske är det första gången du söker? Kanske har du massor av frågor? Då finns vår tävlings- och kursledare Ulrich Kaatz redo att svara på dina funderingar. Till dig som har varit med förr säger vi förstås ”välkommen åter!”

I år firar Polstjärnepriset 10-årsjubileum och det sätter sin prägel även på kursen, som förväntas locka ännu fler sökande än tidigare. Vi får besök av unga musiker från hela Norden och från kontinenten. Tidigare pristagare kommer också tillbaka för att utvecklas ytterligare. Du som söker till Polstjärnekursen kommer alltså vara i riktigt gott sällskap!

Självklart ser vi fram emot helt nya bekantskaper också. Är du yngre än 14 år, men håller hög nivå kan vi göra undantag från vår åldersregel. Däremot vill vi att alla håller koll på ansökningsdatumet. Senast 28 augusti behöver vi din ansökan inklusive inspelningar.

Varmt välkomna med era ansökningar säger vi till både nya och gamla Polstjärneungdomar!

Anmälan hittar du här >>