Hoppa till innehåll
Ung i Vänersborg

Kulturhuset Timjan

Kulturhuset Timjan är mötesplats för ung kultur i Vänersborg.

Är du mellan 13-20 år? Den 2 september 2016 öppnade kulturhuset Timjan sina portar för allmänheten, med kulturverksamhet riktad till dig i just den åldern.

Timjan strävar efter att tillsammans med våra besökare utforma det kulturella utbudet i Vänersborg. Du är välkommen att besöka oss eller kolla in på sociala media. Du hittar vårt konto timjanvbg på Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och timjanvbg Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider och bokningar

Timjan har stängt för säsongen, och verksamheten öppnar igen i början av 2018.

Utbud och möjligheter på Timjan

Vi arrangerar workshops, föreläsningar, utställningar och konserter mm. Med era önskemål i fokus. Vi lyfter fram lokala kreatörer och sätter dem i ett samband med andra händelser, såväl regionalt som nationellt. Vi riktar oss framförallt mellan 13-20 år och att vi tillsammans utformar verksamheten.

Ny möjlighet att påverka

Nytt för i år är vårt ungdomsråd som träffas minst en gång i månaden. Vi diskuterar och planerar utifrån de tankar och idéer som våra besökare har. Är du intresserad av att vara med? Titta gärna förbi och prata med någon i personalen eller maila hedvig.sarg@vanersborg.se

Utställningar

Är du intresserad av att ställa ut på Timjan? Hör av dig om du är mellan 13-20 år!

Har du egna idéer och önskemål på vad vi på Timjan borde göra i Vänersborg så får du gärna ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att träffa alla kulturintresserade unga i kommunen.

För mer dagsaktuell information samt höstens schema, följ oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Instagramlänk till annan webbplats.

All verksamhet är självklart alkohol-, drog- och tobaksfri.

KONTAKT

Kulturhuset Timjan

Besöksadress:
Edsgatan 18, Vänersborg

Telefon:
0521-72 26 03

Telefontid:
Måndag-tisdag 10-12
Onsdag-torsdag 16-20

E-post:
timjan@vanersborg.se

Kalender

Facebook

INSTAGRAM