Hoppa till innehåll
Ung i Vänersborg

Publicerad 2016-09-09

Din trygghet är viktig

Vad kan göras för att du ska känna dig extra trygg och säker i Vänersborg?

Nu har du som ungdom chansen att tycka till om säkerheten i Vänersborg! Just nu pågår det ett samarbete mellan Polisen och Vänersborgs kommun. Tillsammans jobbar de för att öka just din säkerhet, tillit och trygghet.

Förra året ställdes denna fråga och ledde fram till ett medborgarelöfte. Polisen och Vänersborgs kommun har därför under 2016 fokusera på att skapa trygghet inom områdena organiserad brottslighet, främjande åtgärder för arbetet med migration och integration och trygghet i centrum.

Nu är det återigen dags att lyfta frågan och det är här du kommer in i bilden! Genom att fylla i enkät kan du som ungdom komma till tals som ung och skapa en förbättrad trygghet för unga. Annars blir det bara de vuxnas perspektiv som styr. Enkäten är anonym och uppgifter om person, kränkningar eller något annat som inte hör till syftet kommer att raderas.

Var med och påverka

Följ länken för att glänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterå vidare till enkäten och lämna dina tankarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dialogen kommer inte enbart ske genom enkäter. Den 21 oktober kan du träffa kommunen och Polisen på torget i Vänersborgs centrum mellan kl. 12:00- 14:00 och lämna din synpunkt på frågeställningen ” Vad anser du att det finns för åtgärder som polisen och kommunen skulle kunna göra för att öka din säkerhet, tillit och trygghet?”. Detta kommer sedan formuleras som ett löfte till medborgarna om vad kommunen och Polisen ska göra.

Mer info eller frågor

Nina Ström

Caroline Arvaker

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se

Facebook

INSTAGRAM