Hoppa till innehåll
Ung i Vänersborg

Publicerad 2016-10-23

Tjuvjakt drog fullt hus

Timjan fylldes snabbt när bandet Tjuvjakt gästade Vänersborg.

Hiphopgruppen Tjuvjakt gästade Timjans scen kvällen den 20 oktober. Redan innan dörrarna öppnades samlades konsertsugan utanför på Edsgatan, och före konserten ens börjat var biljetterna helt slutsålda.

Som förakt uppträdde DJ O-One från Göteborg med en avancerad dj-show. DJ O-One är Svensk DMC Vice Champion och har bland annat varit öppnings DJ för stora amerikanska akter som 50Cent och Ghostface Killah. Han fick tillslut igång publiken med välkända låtar som de kunde dansa till och sjunga med i.

När det sedan var dags för Tjuvjakt att kliva upp på scen skrek publiken och sjöng med från första versen. Bland de populäraste låtarna under kvällen stack Tandtråd och Fru Gårman ut, vilket man märkte på publikens röj och ännu starkare röster som höjdes för varje textrad.

Såväl arrangörer, som artister och publik verkade mycket nöjda när kvällen led mot sitt slut. Bakom arrangemanget stod Kultur och Fritidsförvaltningen i Vänersborgs Kommun tillsammans med föreningen MIC, och med stöd från Studiefrämjandet.

Text och foto: Tilda Rydén och Mattias Fredén

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se

Facebook

INSTAGRAM