Hoppa till innehåll
Ung i Vänersborg

Publicerad 2017-06-21

Njut av sommaren på Ungdomshuset

Är du mellan elva och tjugo år? Då kan du bli medlem gratis på ungdomshuset med mycket kul.

Ungdomshuset är ett ställe där du som är ungdom kan hänga med dina vänner. Du kan göra massor av roliga aktiviteter och träffa nya människor. På ungdomshuset kan du till exempel spela fotboll, biljard eller basket. Du kan dansa, spela musik och mycket mer. Detta är en öppen och trygg plats för alla.

När det är sommar finns det många aktiviteter för just dig. Exempelvis möjlighet till fjällvandring, graffitimålning, resa till Ullared, gokart, vänskapsläger, fiskeskola och mycket annat som kanske passar just dig!

På sommaren kan du besöka ungdomshuset från måndag till fredag mellan klockan 14.00 och 20.00 . När detta skrivs är ungdomshuset stängt, men oroa dig inte eftersom det kommer öppna igen vecka 27.

Allt du behöver göra är att ha medlemskort och det är lätt att skaffa genom att man lämnar personuppgifter för säkerhetens skull. Därför är Ungdomshuset en trygg plats.

- Ungdomshuset finns för att kommunen anser att det behövs, säger Emil som är fritidsledare på ungdomshuset. Han menade att många ungdomar behöver sysselsättas.

Antalet besökare per dag fördubblas på sommaren, om man jämför med de traditionella öppettiderna då det var 80 till 90 besökare per kväll.

- Ungdomshuset är även en fantastisk plats för att hitta nya människor avslutar Emil.

Text och foto: Lidya och Ismeta

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se

Facebook

INSTAGRAM