Hoppa till innehåll
Ung i Vänersborg

Redaktionen på ungivbg.se

Ungdomsreportrar

Den som ansvarar för publicering på ungivbg är Mattias Fredén genom Vänersborgs Kommun. Men kopplat till ungivbg.se finns också en redaktion av ungdomar.

Som ungreporter i redaktionen är man med och skapar innehåll till sidan. Det kan exempelvis handla om fotouppdrag, eller att skriva ett reportage, eller att göra en intervju för att beskriva någon verksamhet och så vidare. Variationen är stor och uppdragen anpassas efter intresse.

Redaktionen träffas i snitt två gånger i månaden. På dessa träffar delas uppdrag ut och ibland diskuterars utveckling och marknadsföring av sidan. Ibland arrangeras även utbildningar för redaktionen.

Intresserad av redaktionen

Är du mellan 13-22 år och vill fota, skriva reportage, recensioner med mera för ungivbg.se? Skicka ett mail till Mattias Fredén för anmälan och mer information.

Redaktionens medlemmar

Ellinore

Jag är 19 år och med i ungredaktionen eftersom att jag tycker om skriva och fota. Genom Ungivbg vill jag dels hjälpa till att uppmärksamma ungdomar angående aktiviteter men också för att utveckla mig inom text och foto. På fritiden sysslar jag också mycket med musik.

Alma

Jag är 15 år och älskar att skriva, vilket jag genom Ungivbg vill bli bättre på. Jag vill också få mer personer intresserade av böcker. På fritiden tycker jag om att rita och läsa, helst på engelska.

Tilda

Jag är 18 år och går på den naturvetenskapliga linjen på Birger Sjöberggymnasiet i årskurs 3. Jag gillar att fotografera, träna och umgås med vänner. Anledningen till att jag är med i webbredaktionen är just fotograferingen som jag får ännu mer utrymme för här!

Maja

Jag är 17 år och på fritiden sjunger jag, pluggar och träffar kompisar. Jag är med i Ungivbg för att jag tycker om att skriva och för att utveckla mitt skrivande

Linnea

Jag är 16 år och går just nu första året på teknik i Uddevalla. På fritiden tycker jag om att hålla på med träning och hundsport, vara med vänner och så vidare. Varför jag är med i redaktionen är för att jag tycker att det är kul att fota och att skriva.

Kontakt

Mattias Fredén
Webbredaktör för ungivbg.se

Telefon
0521-72 11 30

E-post
mattias.freden@vanersborg.se

Facebook

INSTAGRAM