Hoppa till innehåll

Publicerad 2016-05-27

Danskurs på Musikskolan Vänersborg

Välkommen till sommarkurs i dans i Vänersborg. Under tre dagar ska vi dansa, umgås, träna, skapa, svettas och tänka dans.

Danspoolens danslärare Ronja Niklasson och Sara Engström ansvarar för lägret. Ronja är en danslärare som gillar att blanda stilar och influenser, avancerade koreografier och mycket uttryck. Sara är ny i poolen, och en fantastisk streetdanslärare som har en bred kompetens inom flera streetstilar. Locking, hip hop, stepping, popping, men streetjazz kanske ligger henne allra varmast om hjärtat.

Lägret riktar sig till dig mellan 12-15 år som gillar att dansa, vill inspireras och lära dig mer!

Dagarna börjar med träning i danssalarna i Vänerparken, och eftermiddagarna/kvällarna bjuder på sociala aktiviteter som dansquiz, glass och bad, dans utomhus om vädret tillåter och annat skoj. Torsdag-fredag kl. 10.00–19.00. På lördagen bjuder vi in nära och kära till danssalarna för att dela med oss av vad vi gjort på lägret samt fikar. På eftermiddagen tar vi tåget till Göteborg och går på GBG Dance Festival. Vi kommer att se GBG City Jam, som är en av Skandinaviens största streetdanstävlingar. Vi får chansen att se battle (tävlingar) i olika stilar och kommer kunna medverka i jam (fritt dansgolv). Vi är tillbaka i Vänersborg C kl. 22,51.

Lunch och middag ingår varje dag. Upplys oss om ev. allergier, specialkost eller medicinering i din anmälan. Tågresan ingår också i lägeravgiften. Ta gärna med vattenflaska, ev. ombyte och inomhusskor till streetträningen och lite fickpengar till glass. Det finns möjlighet att duscha i Vänerparken. Mer detaljerat schema får du när du antagits till lägret.

Ladda hem detaljerat informationsblad. (, 235.4 kB)

Anmälan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Varmt välkomna! Ronja Niklasson och Sara Engström

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se