Gå till innehåll

Vintertid i Vänersborg

Datum till
Aqua Blå-festivalen 2023

Vintertid i Vänersborg - En ny satsning på en mysig och vinterfin mötesplats. Välkommen att trivas i Plantaget, mitt i centrala Vänersborg! Foto: Kent Eng

Julmusik, belysning, granris, ansiktsmålning, ponnyridning, sittmöbler för fikagäster och en barnkarusell som kronan på verket. Detta är ett axplock av vad vänersborgare och besökare kan förvänta sig av ”Vintertid i Vänersborg” - årets satsning på att skapa en mysig och vinterfin miljö i Plantaget, mitt i centrala Vänersborg.

Vintertid i Vänersborg invigs i samband med grantändningen torsdag 23 november och avslutas med en festlig julgransplundring lördag 13 januari. Däremellan kommer Forum Vänersborg att arrangera passande aktiviteter med allt från ansiktsmålning, ponnyridning och häst och vagn till barn- och musikunderhållning. Karusellen kommer att vara öppen varje dag mellan kl. 12-18.30 och är helt gratis.

Vintertid i Vänersborg är en gemensam satsning mellan flera förvaltningar i Vänersborgs kommun, Visit Trollhättan-Vänersborg, Forum Vänersborg samt ett antal sponsorer som tillsammans hjälps åt för att skapa en trevlig mötesplats i Vänersborgs centrum.

Evenemangsinformation

Datum
till
Plats
Plantaget, Vänersborg
Arrangör
Vänersborgs kommun
Telefon
0521-72 10 00