Hoppa till innehåll

 

Kundservice

Kretslopp & Vattens administration sitter på Residensgatan 51. Det är bra om du kontaktar Kretslopp & Vattens administration innan du kommer på besök, då området är ett skyddsområde.

E-tjänster och blanketter

E-tjänst

Driftstörning

utanför fastighetsgräns

Vid fel på vatten- och avloppsledningar i gator och vägar utanför fastighetsgräns eller problem med missfärgat vatten kontaktar du:
- Under kontorstid: Kommunens växel: 0521-72 10 00
- Övrig tid: Larmcentralen: 010-470 54 57

inom fastighetsgräns

Om fel uppstår inom fastighetsgräns är ansvaret ditt som fastighetsägare. Du får själv kontakta rörmokare, gräventreprenör alternativt slamsugare.

Översvämning

Om du drabbats av översvämning på grund av avloppsstopp, kontakta Kretslopp & Vatten via kommunens växel för dokumentering av skadans omfattning. För mer information om vad du som fastighetsägare kan göra själv för att säkra din fastighet finner du på vår sida om källaröversvämningar Öppnas i nytt fönster..

Stänga servis eller liknande

Vill du stänga en vattenservis för att t.ex. en rörfirma ska utföra arbeten i ditt hus, vänligen kontakta oss senast en vecka i förväg. Då kan vi förbereda oss och minimera onödiga väntetider för er som kan uppstå om t.ex. servisen inte är i gott skick. Ring växeln 0521-72 10 00 så kopplar de dig rätt.


Så behandlar Kretslopp & Vatten dina personuppgifter

Hur Vänersborgs kommun hanterar personuppgifter. Öppnas i nytt fönster.

KONTAKT

Vattentjänster

Lee Wiman, enhetschef
Telefon: 0521 - 72 24 73

E-post: va-verket@vanersborg.se

Renhållningstjänster

Alexandra Lundgren, ekonomisekreterare,
Telefon: 0521 - 72 12 54

E-post: renhallning@vanersborg.se