Hoppa till innehåll

 

SMS-avisering

Kretslopp & Vatten använder en sms-tjänst för att informera om
planerade och oplanerade vattenavstängningar. Systemet skickar automatiskt  ett sms till din mobiltelefon.

SMS-tjänst för driftinformation.

Vänersborgs Kretslopp & Vatten har hög driftsäkerhet på sina tjänster, men någon enstaka gång händer det att det blir uppehåll i leveransen, antingen för att vi behöver göra underhåll eller för att något går på tok.

Vi har en sms-tjänst som vi använder vid driftstörningar, t.ex. vid akuta vattenläckor, för att påminna om tidigare aviserade vattenavstängningar vid VA-underhåll eller när trädgårdstunnornas säsong börjar på våren.

Hur har vi fått ditt nummer?

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och är vår kund samt har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress - så kommer du alltså automatiskt få våra SMS-aviseringar.

SMS-aviseringarna kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Registera ytterligare telefonnummer

Även om du har företagsmobil, skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller om du äger ett fritidshus i kommunen, kan du ta del av tjänsten. Detta gör du genom att registrera ditt mobilnummer i modulen nedan.

SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos t.ex. äldre anhöriga eller obemannade anläggningar.

OBS! Endast svenska mobilnummer kan registreras. För husägare boende utanför Sverige kan endast e-postadress registreras.

KONTAKT

Utredningsingenjör

Anna Edvartsen
telefon:
0521 - 72 12 04
E-post: anna.edvartsen@vanersborg.se