Hoppa till innehåll

Publicerad 2019-04-05

Gröna klustret Nuntorp - hållbar produktion av livsmedel

Hur kan offentliga aktörer, företagare och konsumenter bidra till en mer hållbar produktion och konsumtion av livsmedel?

Välkommen den 10 april kl. 18 till en kväll med föreläsningar och kort workshop på Nuntorp.

Anna-Karin Quetel, nutrionist på Livsmedelsverket och projektledare för kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg, samt Eva Sundberg, projektledare för MATtanken och koordinator för samordning av det regionala arbetet runt om i  landet kring livsmedelsstrategin på Jordbruksverket pratar bland annat om vad som är hållbar mat för såväl hälsan som miljön. Kan vi producera mer av den i Sverige? Hur kan de offentliga köken bidra till att nå målen i livsmedelsstrategin?

Kvällen avslutas med en kortare workshop med möjlighet att diskutera.

Anmälan sker snarast och helst senast redan 5 april till: info@gronaklustret.se eller sms 0730-30 15 48. Meddela namn och e-postadress.

Mer information om MATtanken finns på www.mattanken.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information om Nuntorp och Gröna Klustret finns på www.gronaklustret.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kvällen är ett arrangemang i samarbete mellan Melleruds kommun, Vänersborgs kommun samt Gröna Klustret Nuntorp, och ingår i ett Leaderprojekt finansierat av EU-medel.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se