Hoppa till innehåll

Publicerad 2022-09-02

Vi söker entreprenör till Skogshyddan

Vänersborgs kommun har annonserat en direktupphandling avseende drift av caféverksamhet i Skogshyddan enligt lagen om upphandling av koncessioner(LUK).

Skogshyddan i Vänersborg är en vackert belägen träbyggnad byggd år 1904. Byggnaden ligger precis intill Vänern. Skogshyddans besökare får en fin naturupplevelse med vackra vyer och närhet till skog och vandringsstigar. Vänersborgs kommun söker en entreprenör som kan driva och utveckla angiven caféverksamhet i Skogshyddan, Vänersborg.

Kommunen önskar se Skogshyddan som en naturlig och trivsam mötesplats, en plats med vacker omgivning och nära till rekreationsområden. Vänersborgs kommun tror att driftigt entreprenörskap som lockar besökare skapar bra förutsättningar för att förverkliga målbilden.

Syftet med upphandlingen är att få till stånd ett avtal gällande drift av caféverksamhet med en entreprenör vill driva en caféverksamhet i Skogshyddan. Målet är att entreprenören genom sin affärsidé lockar besökare och bibehåller Skogshyddan i Vänersborg som en trivsam mötesplats.

Sista dag för anbud: 2022-10-31

Vid frågor kontakta upphandlare:
Alice Janred
E-post alice.janred@vanersborg.se
telefon: 0521-72 25 28

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se