Hoppa till innehåll

 

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Energicoach till företag

Har ditt företag en energianvändning under 300 000 kWh per år? Då kan du få hjälp med att energieffektivisera och både spara pengar och bidra till en bättre miljö!

Fördjupad rådgivning erbjuds till företag som aktivt vill arbeta med att minska sin energianvändning. Fokus ligger på olika typer av verkstäder men alla företag är välkomna att delta. Syftet är att ge ditt företag tillgång till metoder, arbetssätt och verktyg för att minska energianvändningen.

Projektet är särskilt riktat till små och medelstora företag. I programmet, som är kostnadsfritt, kombineras enskild coachning med gruppföreläsningar och erfarenhetsutbyten mellan företag. Ditt företag kan få hjälp med att förhoppningsvis sänka energikostnaderna, förbättra lönsamheten och minska klimatpåverkan.

Coacher för energi och klimat drivs som ett kommunsamarbete mellan Vänersborg, Uddevalla, Trollhättan, Färgelanda, Mellerud, Åmål, Bengtsfors, Dals-Ed, Munkedal, Lysekil, Sotenäs, Tanum och Strömstads kommuner. För mer information och anmälan kontakta energicoachen.

Satsningen pågår 2017-2021 inom projektet Coacher för energi och klimatlänk till annan webbplats och finansieras av Energimyndigheten och Europeiska regionala utvecklingsfonden via Nationella regionalfondsprogrammet.

KONTAKT

Eva Ginstrup
Energicoach till företag

Telefon: 0522-69 63 54

E-post: eva.ginstrup@uddevalla.se 

Pål Kindblom
Energicoach

Telefon: 0525-180 97

E-post:
pal.kindblom@tanum.se

Hemsida                      Coacher för energi och klimat,länk till annan webbplats Energimyndigheten