Publicerad 2018-12-07

Grattis till hållbar utmärkelse

Utmärkelsen Hållbart arbetsliv gick i år till administrativa avdelningen på Barn- och utbildningsförvaltningen.

Tillsammans med de två övriga finalisterna presenterade administratörerna sin resa från ”nuläge till nyläge” på chefsdagen
den 7 december.

Övriga finalister var Socialpsykiatrin på Storegårdsvägen i Vargön samt Frändefors förskola.

Juryn bestående av personalchef Anna Johannesson, socialchef Karin Hallberg och utvecklingsledare Jozephine Hermansson hade ett tufft jobb att utse vinnaren bland tre mycket högklassiga bidrag.

Till slut utsågs dock administrativa avdelningen på Barn- och utbildningsförvaltningen till vinnare med motiveringen:

”För deras arbete med att gå från enskilda öar till en grupp som arbetar tillsammans mot samma mål. Genom att använda varandras kunskaper och ett tydligt ledarskap har de fört samman olika yrkeskategorier till att jobba som ett team.”

Förutom blommor, diplom och äran vinner gruppen en kompetenscheck på 30 000 kronor.

Södergatan 16 A