Publicerad 2019-05-03

Valborgsmässofirande med tal på Skräcklan

Kommunfullmäktiges ordförande Annalena Levin höll tal under valborgsmässofirandet på Skräcklan.

- Visst är det härligt med Valborgsmässoafton?
Så började kommunfullmäktiges ordförande Annalena Levin sitt tal på Equmeniakyrkans firande för allmänheten på Skräcklan.

Annalena talade om klimat, miljömedvetenhet i vardagen, närproducerat, Fritidsbanken och vårångest när man vill hinna göra mycket. Hon berättade även om scouternas fina värderingar och hur föreningslivet är bra för att lära sig hur demokrati fungerar och hur man kan förbättra det samhälle vi lever i.

- Jag har lärt mig att alla är lika mycket värda, alla är viktiga och alla har en plats att fylla, fortsatte Annalena.

- Det är givetvis inte bara scouterna som har en fantastisk verksamhet. Jag vet att vi i Vänersborg har en lång och fin tradition utav föreningar, körer, musikliv, idrott, studiecirklar och nätverk. Vänersborgs kommun firar ju 375-årsjubileum i år vilket jag hoppas ni redan har uppmärksammat på något av alla de fina arrangemang som gjorts, men det finns också många möjligheter kvar på exempelvis Aqua Blå, nationaldagen och kulturveckorna i höst som kommer att få en extra guldkant. Tillsammans kan vi göra mer! Mycket mer! Hur vill du vara med och bidra?

Sen avslutade Annalena Levin talet med ut utbringa ett fyrfaldigt leve för våren.

Södergatan 16 A