Publicerad 2019-06-14

Gratis marknadsföring av evenemang

I år firar Vänersborg 375 år och vi vill hjälpa till med att marknadsföra evenemang runt om i kommunen på www.vanersborg375.se.

Temat för året är tillsammans.

Det är hela kommunens stad och vi vill förstås fira tillsammans; kommun, kommunala bolag, föreningsliv, näringsliv och invånare i alla åldrar och delar av kommunen. Vi hoppas att många vill vara med och bidra till ett härligt jubileumsår!

Några av jubileumsårets höjdpunkter var Bandy-VM och Vänersborgs födelsedag, samt Aqua Blå 5-9 juni och nationaldagen 6 juni. Dessutom är det kulturveckor 21 oktober-3 november. Det kommer även att vara landsbygdsdagar i september med mera.

Jubileumshemsida

Med hjälp av Visit Trollhättan/Vänersborg har vi tagit fram
en hemsida för jubileumsåret www.vanersborg375.se.
Där finns bland annat information om Vänersborgs historia och evenemang runt om i kommunen. I Evenemangskalendern finns stora och små evenemang samlade, och ni får gärna fylla på med fler.

Har er förening evenemang för allmänheten?

Under 2019 kan även föreningar och företag som inte är medlemmar i Visit gratis lägga in evenemang som händer under jubileumsåret. Stort som smått, allt är välkommet. Ta chansen att se till att folk får veta vad som är på gång!

Digitalt foto behövs.

Här är en länk till formuläret och mer information:

https://www.vastsverige.com/visittrollhattanvanersborg/evenemangsarrangor/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bidra gärna till jubileumsfirandet

Vill er förening bidra till jubileumsfirandet på annat sätt?
Kontakta Vänersborgs kommun i första hand via e-post: 375@vanersborg.se.
Stefan Leijon, evenemangsutvecklare telefon 0521-72 14 35 eller Sandra Björkstrand, projektledare telefon 0521-72 24 61.

Södergatan 16 A