Publicerad 2019-08-07

Tur för dig som är nyinflyttad

Är du nyinflyttad? Välkommen på vår guidade rundtur och lär känna dina nya hemstad Vänersborg. Turen är gratis.

Vi samlas i Vänersborgs museum vid Plantaget. Där hälsar politiker dig välkommen och museichef Peter Johansson ger en introduktion. Sedan åker vi på en rundtur med buss och avslutar med fika på Spiskupan på Hunneberg. Hela programmet är på svenska, tar ca tre timmar och är kostnadsfritt.

Turen går söndag 15 september 2019 kl. 13-16 (cirka). Sista anmälningsdag är den 9 september.

Anmälan
Anmäl dig till turen via nyinflyttadtur@vanersborg.se. Anmälan är bindande och vi skickar ut bekräftelse på din anmälan när vi tagit emot den. Uppge dina kontaktuppgifter (förnamn, efternamn, telefonnummer och e-post) samt antal vuxna/barn.

Södergatan 16 A