Publicerad 2019-10-31

Kommunhuset öppnar igen

Efter en tids renovering öppnar kommunhuset äntligen upp dörrarna igen. Detta innebär bland annat att ingången till kommunhuset från och med torsdag den 7 november åter hittas där vi är vana att hitta den – på Sundsgatan 29.

Den "ny-gamla" entrén på Sundsgatan 29 är snart färdigställd

Förutom att receptionen flyttar tillbaka, så flyttar även flera av kommunens tjänstepersoner in i kommunhuset igen. Jättekul tycker vi! Men det innebär samtidigt att vi får lite extra mycket att göra under tiden för själva flytten. Vi hoppas ni har överseende med detta.

Här kan du se när flytten sker för de verksamheter som berörs

Växel och reception

5 - 7 november

Överförmyndarnämnd och Avdelningen för hållbar utveckling (inkl. konsumentrådgivning samt budget- & skuldrådgivning)

8 - 11 november

Kommunledningen, Juridiska avd, Näringslivskontoret, Personalkontoret

12 - 14 november

Kart- och geodata, Ekonomikontoret

15 - 18 november

Administrationen på Socialförvaltningen

19 - 21 november

Administrationen på Barn- och utbildningsförvaltningen

november

Lantmäterimyndigheten, Plan och bygglov

27 - 29 november

Miljökontoret

För de verksamheter som får ändrade, eller begränsade, kontaktmöjligheter under flyttiden gäller följande:

Bygglov

Bygglovs besöks- och telefontider löper på som vanligt under flytten. Från och med måndagen den 25e november träffar du oss i kommunhuset på Sundsgatan 29.

Bygglovs besöks- och telefontider

Reception

Kommunens reception flyttar in till kommunhuset den 6e november.

Ingången till kommunhuset och receptionen blir Sundsgatan 29. Välkommen!

Kommunens kontaktuppgifter

Överförmyndarnämnd

Överförmyndarnämnden flyttar in till kommunhuset den 5e november.

På grund av återflytten kommer överförmyndarnämnden på Östra vägen 1 att hålla stängt från kl. 12:00 den 4 november till den 6 november. Vi räknar med att ha öppet som vanligt den 7 november.

Vi gör vårt yttersta för att vi ska kunna hantera dina frågor och ärenden, men ber dig ha överseende med att vi inte kommer kunna ta emot telefonsamtal under denna period samt att det kommer ta längre tid att få svar via e-post. Från och med den 7 november kommer vår besöksadress vara Sundsgatan 29 igen.

Överförmyndarnämndens kontaktuppgifter

Denna sida uppdateras löpande