Publicerad 2020-06-17

Kommunfullmäktige 17 juni

Välkommen att lyssna på kommunfullmäktiges sammanträde i kväll som börjar kl. 18. Det blir ett digitalt möte.

Några av ärendena är: uppförande av ny sessionssal, ägartillskott till Hunnebergs Kungajakt- och viltmuseum AB, Årsredovisning 2019 för Kunskapsförbundet Väst, Fyrbodals Kommunalförbund samt Samordningsförbundet Vänersborg Mellerud 2019, redovisning av personalstatistik 2019, upphävande av brandskyddspolicy m.m.

Kallelse och handlingar i de ärenden som ska behandlas finns tillgängliga här på kommunens digitala anslagstavla.

Ledamöterna kommer att delas upp och sitta i olika konferensrum i kommunhuset på Sundsgatan 29. De kommer att delta via videolänk för att minska risken för att sprida coronaviruset.

Kommunfullmäktige beslutade i mars att det ska vara möjligt att genomföra sammanträden digitalt. Det innebär att det nu är demokratiskt möjligt att fatta giltiga beslut även om inte alla ledamöter samlas i samma sal.

Kommunfullmäktiges sammanträden sänds via Trollhättans närradio på frekvensen 90,6 Mhz med början en kvart innan mötet börjar. Dagen efter sammanträdena klockan 17.00 finns ärendena att lyssna på deras hemsida www.radiotrollhattan.se/vanersborgs-kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster