Publicerad 2020-10-14

Vad tycker du om tryggheten i Vänersborgs kommun?

Vi vill veta vad du tycker är viktigt att Polisen ska arbeta med under nästa år.

Nu har du som bor i Vänersborgs kommun möjlighet att tycka till om tryggheten. Vi vill veta vad du som bor här tycker är viktigt att Polisen ska arbeta med under 2021.

Varje år tar Polisen i samverkan med Vänersborgs kommun och invånarna fram ett medborgarlöfte till er som bor och verkar i kommunen. Löftet innebär att polisen och kommunen lovar att arbeta med vissa specifika frågor som ni invånare tycker är viktiga för att ni ska känna er trygga.

Din åsikt är viktig i vårt kommande arbete; var med och påverka genom att besvara en enkät om trygghet. Enkäten nedan kan ni svara på till och med den 18:e oktober.

Undersökningen tar ungefär 10 minuter att besvara. Undersökningen är helt anonym och det kommer inte att framgå vad just du har svarat när undersökningens resultat redovisas.

Tack för att du hjälper oss!

Nu är undersökningen avslutad och hela 600 personer bidrog med sina synpunkter och förslag. Tack alla!