Publicerad 2020-12-15

Kommunfullmäktige 16 december

Välkommen att lyssna och se kommunfullmäktiges digitala sammanträde klockan 18.

Kallelse och handlingar i de ärenden som ska behandlas finns tillgängliga här på kommunens digitala anslagstavla.

Några av ärendena är:

• Medborgardialog som en del i styrningen
  • Information - presentation av kommunens helägda bolag
  • Inriktningsbeslut gällande byggande av gång- och cykelväg på Stenhammarsvägen i Brålanda
  • Yttrande över uppdraget Hållbar ekonomi - fastigheter för avyttring
  • Utökning av investeringsbudget för inventarier 2020 för kultur- och fritidsnämnden

Sändning via webb-TV och radio

Kommunfullmäktiges sammanträden sänds via Trollhättans Närradio på 90,6 Mhz med början en kvart innan mötet. Dagen efter sammanträdena klockan 17.00 finns ärendena att lyssna på på deras hemsida www.radiotrollhattan.se/vanersborgs-kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kommunfullmäktige sänds även direkt via webb-TV. Länk till sändningenöppnas i nytt fönster finns via Vänersborgs kommuns hemsida och digitala anslagstavlan, under fliken Kommunfullmäktiges sammanträden.