Publicerad 2021-09-23

Kronprinsessparet besökte Vänersborgs kommun digitalt

Den 20 september 2021 fick kommunalrådet Benny Augustsson ett digitalt besök av kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Mötet handlade bland annat om pandemin och hanteringen av den, hur näringslivet klarat sig samt övergripande om hur läget ser ut i Vänersborgs kommun.

- Det var ett bra initiativ av kronprinsessparet och trevligt samtal, säger kommunalrådet Benny Augustsson. De var mycket intresserade och det är jättetrevligt att de bryr sig om hur kommunsverige har det runt om i landet.

Benny Augustsson tog bland annat upp boendesituationen, de geografiska förutsättningarna med goda kommunikationer och landsbygdsutveckling i bland annat Dalslandsdelen av Vänersborgs kommun.

Kronprinsessparet avslutade besöket med att ge en hälsning till Vänersborgs kommuns personal och invånare.