Publicerad 2022-02-03

Vänersborgs födelsedagsfirande blir digitalt

Se en hälsning från kommunfullmäktiges ordförande och kort information av kommundirektören samt förvaltningscheferna

Allmänheten brukar bjudas in till tårtkalas, information och dialog den första helgen i februari.Tyvärr ställs kalaset på plats in i år på grund av pandemin. Istället uppmärksammar vi födelsedagen med ett digitalt mindre firande på lördag 5 februari. Dessutom bjuder kommunen förskolebarnen på tårta under veckan.

Födelsedagshälsning från kommunfullmäktiges ordförande

Kontakta oss gärna

Vill du kontakta politiker eller tjänstemän i kommunen kan du göra det via telefon, 0521-72 10 00, eller skicka e-post till kommun@vanersborg.se.

Active Quiz

Häng med på active quiz, en digital tipspromenad i din smartphone! Starta ett quiz och välj själv var du vill gå. Det finns flera quiz att välja på; miljömässig hållbarhet, social hållbarhet samt ekonomisk hållbarhet. Använd quizrumsid: ACTIVEVBG. Har du ingen smartphone kan du hämta din tipslapp på turistbyrån Visit vid torget i Vänersborg. Efter den digitala tipspromenaden kan du hämta en strut med tryffel hos Elins inspiration (gäller en gång)!

Lär känna våra verksamheter

Här har vi producerat och samlat några filmer som presenterar våra olika förlvaltningar lite närmare.

Miljö- och byggnadsförvaltningen

Förvaltningschef Eddie Sandin berättar om förvaltningens olika områden.

Socialförvaltningen

Förvaltningschef Karin Hallberg berättar om förvaltningens många områden.

Barn- och utbildningsförvaltningen

Sofia Bråberg förvaltningschef berättar om förvaltningen och dess huvuduppdrag och fokus.

Kommunstyrelseförvaltningen

Förvaltningschef Lena Tegenfeldt berättar om alla olika områden som ryms inom förvaltningen.

Kultur- och fritidsförvaltningen

Häng med in på teatern där förvaltningschef Anna Svensson berättar om deras olika verksamheter!

Samhällsbyggnadsförvaltningen

Här får du träffa vår förvaltningschef Andreas Knutsson som ger dig en inblick i vad vi jobbar med.