Publicerad 2022-09-20

Kommunfullmäktige 22-09-21

Onsdagens kommunfullmäktige börjar klockan 18.00 och denna gång är mötet på Quality Hotel i Vänersborg.

Kallelse och handlingar i de ärenden som ska behandlas den 21 september finns tillgängliga här på kommunens digitala anslagstavla.

Sändning via webb-TV och radio

Kommunfullmäktiges sammanträden sänds via Trollhättans Närradio på 90,6 Mhz med början en kvart innan mötet. Dagen efter sammanträdena klockan 17.00 finns ärendena att lyssna på på deras hemsida www.radiotrollhattan.se/vanersborgs-kommun Länk till annan webbplats. .

Kommunfullmäktige sänds även direkt via webb-tv. Länk till sändningen Länk till annan webbplats. finns via Vänersborgs kommuns hemsida och digitala anslagstavlan, under fliken Kommunfullmäktiges sammanträden.