Digital tvilling

Vänersborgs kommun planerar att lansera en digital tvilling under våren 2021.

Den digitala tvillingen är en interaktiv 3D-modell som speglar hur Vänersborgs kommun ser ut.
I denna modell ska du bl.a. kunna titta på kommunens olika byggprojekt, göra egna skuggstudier m.m.

Till en början kommer detta endast finnas tillgängligt via tocuh-skärm vid receptionen i kommunhuset för att sedan släppas som en webbversion.

När den digitala tvillingen är tillgänglig kommer vi gå ut med information om detta.

Webbversionen för den digitala tvilling kommer du hitta på mitt.vanersborg.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

3D-Grafiker
Christopher Holgersson

Telefon:

E-post:
christopher.holgersson@vanersborg.se

MER information

Programmet hittar du på: mitt.vanersborg.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Programmet är webbaserat och visas bäst med 64-bitars versionen av chrome eller firefox.