Hoppa till innehåll

Publicerad 2018-08-28

Frukostforum 13 september

Vad är ett socialt entreprenörskap? Välkommen till Frukostforum och en spännande morgon på Vänersborgs teater!

Sociala entreprenörer utmanar den traditionella idén om företag då affärsidén inte bara handlar om kronor och ören utan också att skapa samhällsnytta. Många är de som kan vittna om hur arbetsträning i ett arbetsintegrerat socialt företag hjälpt dem att hitta självkänsla och arbetsglädje på nytt. Vissa har till och med bytt bidragsberoende mot en ledarroll i det sociala företaget. Men vad säljer företagen och är det inte osund konkurrens?

Är det möjligt att ta sociala hänsyn vid offentlig upphandling genom att använda sig av sociala kriterier. Hur gör Vänersborgs kommun i sina upphandlingar? Denna morgon reder vi ut begreppen och framförallt träffar människorna bakom företagen. Vi lovar inspiration och mycket hjärta.

Vi bjuder som vanligt på kaffe och smörgås tillsammans med kort information om vad som händer i kommunen just nu. Du får även möjlighet att ställa frågor till handläggare från upphandlingsenheten, bygglovsenheten samt miljö- och hälsoskyddsförvaltningen.

Frukostforum återkommer andra torsdagen varje månad. Sprid gärna ordet till kommunens företagare och på Facebook. Vi ses!

Arrangör: Näringslivskontoret
Plats: Vänersborgs teater (ingång via Folkets hus)
Tid: torsdag 13 september kl. 08.00 - 09.30 (med inledande frukostmingel).

Anmälan: Anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (dock senast den 11 september kl.17.00)

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se