Hoppa till innehåll

 

"Kom in" café och butik

Café

I café "Kom in" är alla välkomna, stora som små.
Caféet säljer frukostsmörgåsen, räkmackan och smörgåstårtbiten. Du har även möjlighet att ta dig den där efterlängtade fikan och äta våra nybakade bullar, kakor och tårtbit. Är du sugen på något sött, smaka då på våra dammsugare som vi bakar.

Vid lunch erbjuder vi fyra sorters sallader och en varm toast. Vill du ta med dig lunchen eller kaffet har vi to-go förpackning och muggar.

Kunder har möjlighet att göra en beställning till köket; en tårta till födelsedagskalaset eller kanske smörgåstårtan till avtackningen. Med god framförhållning försöker vi lösa detta.

Café kakor och bullar

Ett axplock av de goda bakverk som serveras i Café Kom In

Butik

Butiken delar lokal med Caféet, i butik "Kom in" säljer vi möbler, inredning och artiklar gjorda i våra andra verksamheter.

Vi renoverar möbler och skapar även nytt. I butiken kan du beställa varor ur vår produktkatalog; det finns bland annat drickaback, äppellåda och andra inredningsprodukter gjorda i våra verksamheter. Köp dig en vas till fönsterkarmen, ett bord till köket, en drickaback till födelsedagsfirandet eller en väska till dig själv.

Butik "Kom in"

Bild från Butik Kom In:s interiör med många olika saker som är till salu

KONTAKT

Vänersborgs kommun
Arbetsmarknadsenheten

Besöksadress:
Regementsgatan 18

Telefon café:
0521-72 12 81

Öppettider Café och Butik:
Måndag - fredag 8.30 - 15.30

Kontaktperson:
Susann Eriksson
Arbetsledare
Telefon
0521-72 19 52