Hoppa till innehåll

 

Remöblera

Bild på möbler som ska renoveras i Remöblera

Remöblera är en av AME:s senaste verksamheter. Här får deltagarna meningsfull sysselsättning genom att renovera möbler som kommunens verksamheter inte längre behöver. Här har deltagarna möjlighet att medverka i hela kedjan från det att möblerna hämtas in från olika verksamheter i kommunen till att en bedömning görs över vad som behöver justeras, för att sedan gå vidare ut mot fortsatt försäljning.

Arbetet med möblerna innehåller (förutom transport) allt från stabilisering, klädseltvätt, klädselbyte, övrig rengöring, kontroll av funktion, fotografering till kassering samt att lägga ut dem till försäljning på Remöbleras sida på kommunens interna nät.

Remöblera använder tre försäljningsvägar;

  • Remöblera's sida på kommunens intranät där man kan köpa tillbaka sina (eller andras) renoverade möbler och inventarier till sin verksamhet.
  • Butik Kom in (klicka här Länk till annan webbplats.), som är en annan verksamhet på AME, där även privatpersoner kan komma och handla.
  • PS auction, en auktionssida på internet.

Remöblera finns för dig som har ett intresse för att jobba med att renovera möbler och inventarier, transporter, kundkontakter, inventering och/eller inlagring av foto.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
Arbetsmarknadsenheten

Besöksadress
Resurshuset
Östra vägen 5

Kontaktperson
Arbetsledare
Anton Andersson
0521-72 19 00
Klicka här för att skicka mail