Hoppa till innehåll

 

Utmärkelsen hållbart arbetsliv

Vinnare av utmärkelsen hållbart arbetsliv

På kommunen arbetas det på många sätt för att skapa ett hållbart arbetsliv. Det fantastiska arbetet vill vi synliggöra. Det gör vi bland annat genom att dela ut Utmärkelsen Hållbart arbetsliv. Genom utmärkelsen sprids kunskap och inspiration vidare i organisationen, vilket utvecklar vårt sätt att arbeta.

Administrativa avdelningen på Barn - och utbildningsförvaltningen

Tre helt fantastiska grupper nominerades till årets tävling. På chefsdagen 7 december 2018, utsågs vinnarna och en kompetensutvecklingscheck på 30 000 kr delades ut till Administrativa avdelningen på Barn- och utbildningsförvaltningen. Med motiveringen:

"Med deras arbete att gå från enskilda öar till en grupp som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Genom att använda varandras kunskaper och ett tydligt ledarskap har de fört samman olika yrkeskategorier till att arbeta som ett team".

Stort grattis!

På delad andraplats

Storegårdsvägen utmärkelsen hållbart arbetsliv

Socialpsykiatrin på Storegårdsvägen i Vargön för deras arbete med att skapa öppenhet, stötta varandra och bygga en kultur där de uppmuntrar varandra att lära av sina misstag. De gör att de både kompetensutvecklas i vardagen och hittar lösningar på svåra dilemman.

Frändefprs förskola utmärkelsen hållbart arbetsliv

Frändefors förskola för deras arbete med att alltid se de små sakerna som gör stor skillnad i vardagen, med ständigt fokus på det goda hos varandra. De ser det som en självklarhet att stötta upp och har hjärtat på rätt ställe.

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Sundsgatan 29

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se