Hoppa till innehåll

Publicerad 2018-02-12

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Företagsbesök STC

Platschef Malin Albrektsson och gruppträningsansvarig Erik Bengtsson Mueller

I november slog STC upp portarna till sitt nybyggda gym på Parallellgatan i Vänersborg. Näringslivskontoret har varit där för ett företagsbesök.

STC är ett nationellt träningsföretag med drygt 20 år på nacken. 2007 öppnade STC sin träningsanläggning i Hagaparken i Vänersborg och tio år senare, i november 2017, invigde man de nya lokalerna längs Östra vägen.

Den nya anläggningen, där Våra möbler tidigare låg, är totalt 2500 kvm och har genomgått en rejäl renovering i omvandlingen från möbelaffär till träningsanläggning, med allt vad det innebär.

- Vi behövde större lokaler med bättre möjligheter och är jättenöjda med resultatet! Renoveringen har gått enligt plan, säger Erik Bengtsson Mueller som arbetar som gruppträningsansvarig.

På anläggningen i Vänersborg jobbar totalt 25 personer, varav flertalet är just gruppträningsinstruktörer. Erik själv är relativt nyanställd på STC och har en bakgrund som idrottslärare. Intresset för hälsa och friskvård och mötet med människor gjorde att han sökte sig hit.

Erik tycker det är kul med de lokala event och samarbeten som sker i Vänersborg och betonar stadens fördelar när det gäller härliga utomhusmiljöer och närheten till vatten.
- Här har vi alla möjligheter att använda oss av utomhusmiljön när det kommer till träning också, avslutar han.

Vill ditt företag ha besök av oss?
Kommunen gör löpande företagsbesök i syfte att öka dialogen och hålla oss ajour med företagens villkor och utmaningar. Vill ditt företag också ha ett besök av oss? Hör av dig till Näringslivskontoret så bokar vi in ett besök!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se