Hoppa till innehåll

Publicerad 2018-02-27

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Företagsbesök Albinssons

2013 valde Anders Albinsson att återuppliva familjeföretaget Albinssons rör som startade nästan 40 år tidigare, men som varit vilande en längre tid. Från att ha kört igång själv under första året har företaget nu växt till 12 personer. Bland medarbetarna finns bland annat projektledare och VVS-montörer.

För ungefär två år sedan stod företagets showroom klart på Nygatan 98 vid Holmängen. Utställningen består av badrumsmöbler, kakel och tillbehör och här tar man emot kunder som vill ha hjälp att planera och köpa badrum, värme och VVS. De har även långväga kunder som kommer från bl.a. Göteborg och Oslo.
- Vi har igång ungefär två badrum i veckan, vilket är jättekul, säger Anders.

Albinssons gör också en hel del servicearbeten och reparationer. Bland kunderna finns allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till företag och kommuner. De flesta från Trestadsområdet.

De senaste åren har företaget växt en hel del och just nu arbetar Anders och gänget för fullt med att strukturera upp ett nytt lager för beställda varor, hämt- och plocklager. En mindre VVS-butik håller också på att växa fram. Tanken är att montörer och VVS-are som t.ex. är ute på jobb ska kunna svänga förbi för att köpa exempelvis kopplingar och liknande.

Anders Albinsson tillsammans med Janni från Näringslivskontoret.

Vill ditt företag ha besök av oss?
Kommunen gör löpande företagsbesök i syfte att öka dialogen och hålla oss ajour med företagens villkor och utmaningar. Vill ditt företag också ha ett besök av oss? Hör av dig till Näringslivskontoret så bokar vi in ett besök!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se