Hoppa till innehåll

Publicerad 2018-03-21

Denna sida är äldre än sex månader, och innehållet kanske inte längre är aktuellt.

Företagsbesök MID reklambyrå

Fredrik Zander tillsammans med Per Björnerås på Mid reklambyrå.

I Nabbensberg Businesspark på Quality Hotel i Vänersborg hittar vi reklambyrån Mid. Här finns fem anställda som tillsammans har bred erfarenhet i branschen.Sedan 1986 har Mid arbetat med både stora och små företag, mestadels inom Trestadsområdet.

Bland kunderna finns bland annat aktörer inom bostadsbranschen och restauranger i närområdet. Vid vårt besök är precis ett större uppdrag åt ett svenskt retailföretag avslutat; arbetet med en produktkatalog för svensktillverkade arbetskläder, hela vägen från idé till det färdiga exemplaret som ligger på bordet framför oss.

Varumärket är viktigare än någonsin
– Jag inspireras av tanken att hjälpa mindre företag, säger Fredrik Zander, VD och Creative Director på Mid sedan hösten 2016. Innan han började arbeta för Mid jobbade han bland annat som marknadschef för en svensk koncern inom profil- och fritidskläder.

Mid Reklambyrå hjälper företag med att bygga varumärken, hemsidor, kundtidningar, digitala strategier och nyhetsbrev. Enligt Fredrik saknar många företag idag strategier och ett genomtänkt arbete med sitt varumärke och det är där som Mid kliver in och stöttar.

– Just varumärket är viktigare än någonsin och mindre företagare behöver dra nytta av detta och jobba mer med sitt varumärke, fortsätter Fredrik. Även arbetet med digitala strategier är något som Fredrik menar saknas hos många verksamheter idag.
– Det är på webben det händer idag, företagen behöver vara beredda på det, avslutar Fredrik.

Geografisk potential
Majoriteten av kunderna finns i närområdet och Mid ser en geografisk potential med placeringen i Vänersborg. Utöver möjligheterna som finns i Trestad ser de potential att utöka marknaden med kunder uppåt Dalsland och ut mot Bohuslän.

Vill ditt företag ha besök av oss?
Kommunen gör löpande företagsbesök i syfte att öka dialogen och hålla oss ajour med företagens villkor och utmaningar. Vill ditt företag också ha ett besök av oss? Hör av dig till Näringslivskontoret så bokar vi in ett besök!

KONTAKT

Vänersborgs kommun
462 85 Vänersborg

Besöksadress:
Södergatan 16 A

Telefon växel:
0521-72 10 00

E-post myndigheten:
kommun@vanersborg.se